FAQ items aan het laden...
Nieuws2019-01-22T15:28:37+01:00
2011, 2020

Kerst keuze buffet

Direct een pakket bestellen! Met kerst kun je jouw eigen buffet samenstellen, onze koks hebben verschillende warme en koude gerechten om uit te kiezen. Geniet tijdens deze gezellige periode. Kerstbuffet vanaf 8 personen - €26,50 p.p. Bij ieder buffet wordt ons heerlijke boerenbrood met kruidenboter geserveerd en een rauwkost salade. Onderstaande mogelijkheden zijn er: Opgemaakte Zalmsalade of rundvleessalade Spareribs met Jansen & Jansen marinade, kipdijsaté met satésaus, varkenshaaspuntjes in champignonsaus, schnitzel met ui en paprika, zalm met mosterd-dille en citroen of gamba´s gebakken in Oystersaus (3 keuzes)  Aardappelgratin, krieltjes, roerbakgroenten, spruitjes met spek en ui of rode kool met appeltjes (3 keuzes) Informatie buffet: Je eigen samengestelde buffet kun je in overleg uitbreiden met voor en nagerechten Wij bezorgen het buffet op het gewenste tijdstip en halen het weer op Te bestellen op kerstavond, 1ste en 2de kerstdag eventuele andere dagen in overleg Zijn er bijzonderheden?! Bijvoorbeeld een allergie of andere wensen geef dit dan even door Vul het onderstaand formulier in met jouw vraag en of bestelling en wij nemen contact met je op Wij zijn telefonisch te bereiken op vrijdag t/m zondag vanaf 12 uur op 0575-461478 Kinderen kunnen ook kiezen uit een kindermenu > lees meer

1111, 2020

Feestmaand

Het loopt de laatste maand van dit jaar anders dan anders. Geen plaats meer voor familiediners, bedrijfsborrels, of groepsuitjes. Wij willen jullie nog steeds de mogelijkheid geven om iemand te verrassen met een leuk cadeautje, iemand bedanken, steunen of verwennen. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor nog meer leuke dingen! Sinterklaas, oud & nieuw en natuurlijk de kerstdagen, met keuze buffetten en nog meer leuks en lekkers!

2306, 2020

Gratis IJstaart bij inlevering van uw volle spaarkaart

Heeft u de laatste tijd ook goed gespaard via de bezorgservice van eetcafé Jansen & Jansen? Lever dan uw volle spaarkaart in en ontvang een gratis ijstaart (voor 4 á 5 personen) van ijsboerderij 't Dommerholt ter waarde van  € 12,95. Wanneer u online besteld kunt u bij het kopje "notities" aangeven dat u hier gebruik van wilt maken (u hoeft de ijstaart dan ook niet in het winkelmandje te plaatsen en/of af te rekenen). De volle spaarkaart kan afgegeven worden aan de bezorger. Let op: 1 volle spaarkaart per bestelling.

Go to Top