NEEM EENS EEN KIJKJE BIJ ONS BINNEN

Wij zijn een team gepassioneerde vakmensen die graag voor u klaar staat!

EETCAFÉ JANSEN & JANSEN IN HENGELO IS HET BESTE CAFÉ VAN GELDERLAND!

HENGELO – Eetcafé Jansen & Jansen in Hengelo is uitgeroepen tot het beste café van Gelderland 2018. Dat blijkt uit de Café Top 100 van Misset Horeca. De Achterhoekse horecazaak eindigde op de 14e plaats van Nederland.

Onderstaand het verslag van de Mystery Guest die ons eetcafé bezocht.

“De nadruk lijkt hier nogal op eten te liggen. Ons bezoek verloopt op rolletjes. Als we zijn gaan zitten, vraagt een leuke, vriendelijke jongedame wat ze voor ons kan betekenen. Op de vraag welke (tap)bierspecialiteiten zij kan bieden, somt ze keurig het aanbod op, om vervolgens in te gaan op de vraag van aanbeveling. We gaan voor haar voorstel, het bockbier. Als we ervan genieten, komt ze vragen of alles naar wens is, en als het glas leeg is of we nog iets willen. Uitstekend. Typisch zo’n parel die een bezoek compleet maakt”.

RICHARD JANSEN

“We merken dat mensen uit de buurt blij zijn met een mooi eetcafé in het dorp. Die waardering ervaren we goed. Iedereen is hier altijd welkom. Of je nu op klompen binnen komt of directeur bent maakt niet uit”.

“We maken het liefst gebruik van producten uit de directe omgeving. Ons brood komt van bakkerij Hengelo dat wij zelf afbakken zodat het super vers op tafel staat. Ons vlees bestellen we bij Eko-vleesboerderij De Laan van Wisch uit Hengelo, de bonbons komen van Magdalena uit Wichmond. We hebben dagverse vis van Dutch Canadian uit Zutphen. We zijn geen sterrenrestaurant maar we koken alleen met verse producten en dat komt de smaak natuurlijk ten goede!”

MARCO JANSEN

Samen met zijn vader Richard (62) runt Marco het eetcafé nu al weer vijf jaar. Toch is de horecazaak van vader en zoon al niet meer uit de Hengelose Spalstraat weg te denken. “Het gaat boven verwachting”, geeft Marco Jansen aan. “De mensen uit het dorp zijn inmiddels allemaal wel een keer geweest. Nu merk je echt dat het balletje het dorp uitrolt. Mensen komen overal vandaan. En ook van toeristen die hier in de zomer komen, krijgen we heel enthousiaste reacties. Dat we dit met ons team neerzetten, daar zijn we best wel trots op.”