Bestel eenvoudig via deze link online!

‼️ ALLEEN NOG BEZORGEN ‼️
Wij zijn blij verrast met de bestellingen die er elke dag binnen komen en alle leuke en fijne reacties die we ontvangen op welke manier dan ook, SUPER❤️ Door de drukte die we afgelopen week hebben gehad willen we toch wat veranderen met betrekking op het bestellen, afhalen/bezorgen, dit voor de gezondheid van onze gasten en ons team.

We gaan alleen nog maar bij jullie bezorgen, blijf lekker thuis en wij zullen de bestellingen bezorgen! Wij bellen aan, zetten de bestelling op de grond en vervolgens kun je het zelf pakken. Wij zullen op de gepaste afstand staan van 1,5 meter.

‼️BESTEL alleen nog via onze webshop https://www.eetcafejansenjansen.nl/bezorgservice/ -> je kunt in het voren je bestelling plaatsen voor elke gewenste dag. Heb je een speciaal verzoek? Stuur dan een mail naar info@eetcafejansenjansen.nl en wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. (Graag geen berichtjes/telefoontjes via het 06 nummer om verwarring te voorkomen). Kom je er niet uit? Bel dan tijdens onze aangepaste openingstijden naar 0575-461478.

Laten we er voor elkaar zijn, laat familie/kennissen/vrienden of buren helpen met het online bestellen. Wij hopen op jullie begrip. Wij ontvangen graag jullie bestellingen maar laten we hopen dat dit snel voorbij is 🙏🏼

Nogmaals super bedankt allemaal namens team Jansen & Jansen.